Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

2/5/2024

Prijsverhoging EVA steunzolen

Prijsverhoging EVA steunzolen

Iets meer dan een jaar geleden hebben wij na een uitgebreide testperiode de 3D printzool in onze praktijk geïntroduceerd. Een van de grote voordelen van de 3D geprinte steunzool is dat deze van gerecycled materiaal wordt gemaakt en dat erbij de productie nagenoeg geen restafval achterblijft. Inmiddels zijn 70% van de door ons afgeleverde zolen vervaardigd met deze printtechniek waardoor wij significant minder afval produceren.

 

Hoewel het onze voorkeur heeft om elke klant te voorzien van een 3D printzool kan het zijn dat deze niet geschikt is voor de patiënt omdat ze simpelweg niet in de schoenen passen die de patiënt graag draagt of dat de patiënt zo gewend is aan een klassieke zool en geen 3D printzolen wil.

 

Helaas komt bij het produceren van een EVA zool komt niet alleen meer afval vrij maar het afwerken van de zool is ook een arbeidsintensief proces waar veel tijd in gaat zitten. Omdat we wel graag iedereen willen blijven helpen hebben we wel besloten om door te gaan met de EVA. Hiervoor zullen wij vanaf 1 mei een toeslag vragen van € 25,00.

← terug naar het overzicht