Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

16/3/2023

3D printzolen

3D printzolen

Sinds 2011 is onze partner, PLT Products, aan het onderzoeken of en hoe 3D geprinte zolen kunnen worden gebruikt. In 2021 mochten wij als één van de eerste praktijken van Nederland de 3D geprinte zool in de praktijk gaan testen. Hierbij was het vooral belangrijk om veel feedback te geven zodat er uiteindelijk een product uitkomt waar wij 100% achter kunnen staan.

 

Een van de grote voordelen van de 3D geprinte steunzool is dat deze van gerecycled materiaal wordt gemaakt en dat er bij de productie nagenoeg geen restafval achterblijft. Daarnaast zorgt de gepatenteerde werkwijze van PLT Products ervoor dat de 3D zool zo precies wordt aangemeten dat deze perfect past en er achteraf geen aanpassingen nodig zijn. Een ander voordeel is dat deze zool vanwege zijn lage gewicht ideaal is voor sporters.

 

Dat PLT Products al sinds 2011 bezig is met de ontwikkeling van de 3D printzool laat zien dat zij pas tevreden zijn als er een product is dat 100% aan hun verwachtingen voldoet. Inmiddels zijn wij de testfase voorbij en hebben wij al meerdere klanten kunnen helpen met deze nieuwe techniek.

 

Je bent welkom bij VKSI!

← terug naar het overzicht