Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

over ons

Wie er rondloopt

Fold img
VKSI-Voetkliniek-Sven-Iser-Praktijk

Over ons

Meteen na het behalen van zijn diploma in 2007 kreeg Sven de kans om een praktijk over te nemen. Een grote stap maar wel dé kans om zijn visie, de beste podotherapeutische zorg in een open en klantvriendelijke omgeving, vorm te geven. Door zijn ruime ervaring als verpleegkundige en gipsverbandmeester te combineren met zijn kennis als podotherapeut, weet hij “zijn” patiënt op het gemak te stellen en de best mogelijke behandeling te geven.

Bijna 15 jaar later bestaat ons team uit 2 podotherapeuten en 4 medisch pedicures verdeeld over 3 locaties. In 2021 hebben we afscheid genomen van de naam Footmore Podotherapie Sven Iser en zijn wij verder gegaan als Voetkliniek Sven Iser. Samen met een compleet verbouwde hoofdvestiging, nieuwe huisstijl en website zijn wij klaar voor de toekomst. De visie van Sven blijft daarbij centraal staan bij alles wat wij doen. Wij kijken samen met jou naar jouw klacht, waar deze vandaan komt en hoe we dit samen kunnen oplossen. Hierbij maken we gebruik van onze ruime ervaring, brede kennis, de nieuwste technieken en jouw input.

Je bent welkom bij VKSI.

Carolien Lemmens

Medisch pedicure

Carolien Lemmens

Al ruim vijf jaar werk ik met veel plezier als pedicure bij Sven Iser. Hier behandel ik cliënten met uiteenlopende voetklachten. Dankzij de nauwe samenwerking binnen ons team kunnen we al deze cliënten van de beste behandeling voorzien. Contact met de cliënt en persoonlijke aandacht vind ik daarbij heel belangrijk.

Manon Michon

Medisch pedicure

Manon Michon

Ik ben Manon Michon en werk sinds 2009 bij VKSI. Binnen de voetkliniek ben ik werkzaam als medisch pedicure. Daarbij doe ik ook nog een speciale behandeling voor ingegroeide nagels namelijk Arkada behandeling. Het sociale contact met mensen en ze te helpen met hun klachten is wat ik het liefste doe. De samenwerking tussen podotherapeut en pedicure is daarom ook heel erg fijn.

Nathalie van Boekel

Medisch pedicure

Nathalie van Boekel

Voeten en nagels fascineren mij al sinds mijn 22e, want ze blijven voortdurend veranderen door het dragen van onjuist schoeisel, ziekte, medicatie of ouderdom. Als ik een kleine bijdrage kan leveren aan het wegnemen van de pijn van mijn cliënten, geeft mij dat voldoening. Aan het begin van mijn carrière heb ik ruim twintig jaar als schoonheidsspecialiste en zelfstandig pedicure gewerkt. Toen het in 2019 tijd was voor meer diepgang, koos ik de opleiding tot medisch pedicure, de rol die ik sinds 2021 vervul binnen het hechte team van Sven Iser.

Sven Iser

(Sport)-podotherapeut

Sven Iser

Wat mijn werk zo leuk maakt is de diversiteit aan klanten: van jong tot oud en uit alle lagen van de samenleving. Het is fijn om te weten dat wij hulpmiddelen fabriceren die deze klanten letterlijk vooruithelpen. Ik werk sinds 2007 als zelfstandig podotherapeut. Ik heb de unieke kans gehad om meteen na het behalen van mijn diploma een praktijk te kunnen overnemen. Inmiddels telt mijn praktijk drie locaties in Maastricht.

Tom Bronsveld

Algemeen manager

Tom Bronsveld

Na ongeveer twintig jaar als accountmanager te hebben gewerkt, heb ik in 2020 de overstap gemaakt naar Voetkliniek Sven Iser, waar ik als algemeen manager het team waar nodig ondersteun. Je zult mij niet vaak tegenkomen in onze praktijken, maar mocht je een vraag hebben die je behandelaar niet kan beantwoorden, dan mag je altijd bij mij binnenlopen. Naast het ondersteunen van de particuliere kant van Voetkliniek Sven Iser, ben ik verantwoordelijk voor de afdeling bedrijfspodotherapie. Samen met Sven zorgen wij ervoor dat aangesloten bedrijven ontzorgd worden en de medewerkers de juiste voetzorg krijgen. Ben je verantwoordelijk voor personeelszaken en wil je graag meer weten over bedrijfspodotherapie, dan nodig ik je graag uit voor een gesprek.

t.bronsveld@vksi.nl