Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

16/5/2022

Gratis verzending van podotherapeutische zolen

Gratis verzending van podotherapeutische zolen

De beste mogelijke zorg in een patiëntvriendelijke omgeving op een zo’n duurzaam mogelijke manier. Een flinke uitdaging die wij graag aangaan. Bij VKSI zijn wij continue bezig om ons zelf te verbeteren. Of dat nu gaat over materiaalkeuze, bijscholing of in dit geval, het verder verbeteren van onze service.

 

In het eerste kwartaal van 2022 hebben wij meer dan 350 paar zolen afgeleverd. Uiteraard zijn we daar super trots op maar dat betekent ook dat er zo’n 350 patiënten naar onze praktijk zijn gekomen om de zolen op te halen. Soms met de fiets of te voet maar vaak ook met de auto. Naast dat dit ons milieu onnodig belast, kost het ook een hoop tijd. Tijd die je misschien liever anders zou gebruiken.

 

Daarom kunnen wij vanaf nu jouw zolen CO2 neutraal opsturen met DPD. Hierdoor heb jij tijd over voor andere zaken en wordt het milieu een stuk minder belast. En omdat wij dat zo belangrijk vinden berekenen wij hier geen extra kosten voor.

Overigens blijft het wel altijd mogelijk om de zolen af te halen. Bijvoorbeeld als je meer uitleg nodig hebt, je voor de eerste keer zolen hebt of wanneer onze podotherapeut dit, gezien de complexiteit van jouw klacht, adviseert.

 

Je bent welkom bij VKSI

← terug naar het overzicht