Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

8/7/2022

Kinderen welkom

Kinderen welkom

We zien veel kinderen met verschillende klachten in onze praktijk en we vinden het dan ook belangrijk om onze kennis up-to-date te houden en onze behandeling aan te passen aan de laatste ontwikkelingen.

 

Onlangs hebben onze collega’s Sven en Maryze deelgenomen aan de cursus “Kinderpodotherapie, terug naar de basis”. Tijdens deze leerzame cursus werd er dieper ingegaan op de kindervoet en werd oude kennis opgefrist en werden nieuwe inzichten met hen gedeeld.

 

Tijdens de cursus was er veel aandacht voor ”rode vlaggen”. De centrale vraag hierbij is wanneer houdt het werk van een podotherapeut op en wanneer heeft een kind meer baat bij een andere therapie. Hierdoor staat de zorgvraag van het kind altijd centraal en zorgen we er samen met andere disciplines voor dat hij of zij zo snel en goed als mogelijk kan herstellen.

 

Door de opgedane kennis kunnen onze podotherapeuten uw kind nog beter helpen. Door een doelgerichte behandeling waar gekeken wordt naar uw kind en zijn of haar groeiproces kunnen zij een nog betere therapie aanbieden met de best mogelijke ondersteuning.

 

Je bent welkom bij VKSI

← terug naar het overzicht