Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

15/5/2023

Lekker naar buiten

Lekker naar buiten

Na een stroeve start van de lente lijkt het erop dat de zon het eindelijk begint te winnen van de regen. Wij geven graag wat tips om heerlijk van de zon te kunnen genieten.

  1. Picknicken in het stadspark: Verzamel wat heerlijk eten en drinken en geniet van een ontspannen picknick in een nabijgelegen park of tuin.
  2. Fietsen: Maak gebruik van het mooie weer en verken de omgeving op de fiets. Kies een fietsroute die je aanspreekt en geniet van de frisse lucht en het landschap. Rondom Maastricht zijn heel veel leuke routes te vinden, van rustig tot intensief.
  3. Barbecueën: Nodig vrienden en familie uit voor een gezellige barbecue in de achtertuin.
  4. Wandelen in de natuur: Ga voor een mooie wandeling in het natuurgebied van Sint Pietersberg of zoek een mooie route in het Heuvelland. Met zoveel wandelplekken in de buurt is er genoeg keuze voor een mooie, ontspannen (of inspannende) wandeling
  5. Camping: Plan een weekendje kamperen en breng wat tijd door in de natuur. Of het nu in een tent, caravan of camper is, kamperen is een geweldige manier om de zomerse sfeer te ervaren.
  6. Buitensporten: Probeer verschillende buitensporten, zoals tennis, golf, volleybal, frisbee of badminton. Deze activiteiten houden je actief en laten je genieten van het mooie weer. Let er wel op dat je een activiteit uitzoekt die bij je fysieke gesteldheid past.

En nu lekker naar buiten om te genieten van het mooie weer!


← terug naar het overzicht