Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

22/3/2023

Nieuwe service voor bestaande klanten

Nieuwe service voor bestaande klanten

Het is druk bij Voetkliniek Sven Iser en daar zijn we erg dankbaar voor. Uiteraard willen wij iedereen zo snel mogelijk helpen en daarom zijn wij continue bezig met nieuwe ideeën zodat u niet te lang hoeft te wachten.

 

Vorig jaar zijn wij al begonnen met het gratis opsturen van zolen naar het huis adres. Dit scheelt tijd in zowel uw als onze agenda en we helpen het milieu doordat u minder vaak naar de praktijk hoeft te komen.

 

Dit is zo’n groot succes dat wij dit gaan uitbreiden met een nieuwe service voor onze bestaande klanten. Waar het eerst nog nodig was om voor een extra paar zolen naar de praktijk te komen, kunt u die nu makkelijk bestellen via onze website. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten op www.vksi.nl/extrapaar en u ontvangt uw extra paar binnen 30 dagen thuis. Let op: u kunt alleen een extra paar bestellen als u de afgelopen 2 jaar een paar steunzolen bij ons heeft laten aanmeten en ze worden gemodelleerd op basis van de bij ons bekende gegevens. Aanpassingen zijn helaas (nog) niet mogelijk.

 

Je bent welkom bij VKSI!

← terug naar het overzicht