Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

25/1/2022

Snel geholpen!

Snel geholpen!

Als u klachten heeft dan wilt u daar snel een goede oplossing voor. Om ervoor te zorgen dat u snel geholpen wordt, zijn wij 2022 gestart met twee nieuwe collega's. Maryze was tijdens haar studie podotherapie al vaak te vinden in onze praktijk en nu ze haar diploma heeft, gaat zij ons team op de Bilserbaan van dinsdag tot en met vrijdag versterken. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen in dezelfde week dat u gebeld heeft een afspraak voor u kunnen inplannen. Tijdens de intake zal de podotherapeut een onderzoek doen en samen met u een behandelplan opstellen. Vaak betekent dit dat er podotherapeutische steunzolen worden aangemeten die u binnen 2 weken op afspraak kunt ophalen, uiteraard voorzien van de juiste uitleg. Tot slot plannen wij nog een controle met u in, waarbij gekeken wordt of de geboden therapie de juiste uitwerking heeft en past de podotherapeut, indien nodig, uw behandelplan aan.

Vicky is sinds december te vinden in onze praktijk en is medisch pedicure. Zij werkt op maandag en vrijdag op onze locatie Bilserbaan en op dinsdag en donderdag op onze locatie in Medisch Centrum Sint Pieter. Bij onze medisch pedicures kunt u terecht voor uiteenlopende voetproblemen. Tijdens een behandeling verzorgen zij uw nagels, halen eelt weg en behandelen zij bijvoorbeeld uw eksteroog of likdoorn. Door uw voeten regelmatig te laten verzorgen door onze medisch pedicures kunt u pijnvrij blijven bewegen en voorkomen dat beginnende klachten erger worden. Onze medisch pedicures kijken samen met u wat u klachten zijn en hoe vaak u het beste terug kunt komen om uw voeten de juiste zorg te geven. Tip van ons: plan altijd meteen een nieuwe afspraak in, zo voorkomt u dat uw plekje naar iemand anders gaat.

Wilt u snel geholpen worden door een professioneel team neem dan vandaag nog contact op via +31 (0)43 3 43 76 84 en wij zorgen dat u snel geholpen wordt!

← terug naar het overzicht