Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

20/9/2022

Voetkliniek Sven Iser, 1 jaar later!

Voetkliniek Sven Iser, 1 jaar later!

In 2021 hebben wij afscheid genomen van Footmore en zijn verder gegaan als Voetkliniek Sven Iser, oftewel VKSI. Dit was natuurlijk erg spannend want met een nieuwe naam en identiteit moesten wij onszelf opnieuw uitvinden. En hoe zouden onze klanten reageren?

 

Inmiddels zijn we een jaar verder en is het tijd om terug te kijken naar het eerste jaar Voetkliniek Sven Iser. Het belangrijkste voor ons is dat onze “oude” patiënten ons nog altijd weten te vinden en dat er elke maand veel nieuwe patiënten bijkomen. Zo mochten wij in het eerste jaar niet alleen meer dan 500 nieuwe patiënten helpen maar steeg het aantal klanten dat terugkomt voor een jaarlijkse controle met 76% en het aantal voetbehandelingen met 10%. Daarnaast wordt onze zorg erg goed beoordeeld. Niet alleen krijgen wij positieve reviews op Google en Zorgkaart Nederland maar ook ons eigen enquêtesysteem laat zien dat jullie ons een 9+ geven. Spreek voor zich dat we daar erg dankbaar voor zijn

 

Op personeel vlak mochten wij begin dit jaar een nieuwe podotherapeut aannemen en hebben wij ons pedicure team versterkt. En er is nog meer nieuws, want wij mogen de komende 4 jaar een nieuwe podotherapeut gaan opleiden in onze praktijk. In haar eerste jaar zal Shauna 2 dagen bij Sven meekijken (en doen) en we zijn blij dat nieuw talent voor Voetkliniek Sven Iser kiest.

 

Het spreekt voor zich dat wij erg trots zijn op onze nieuwe naam en identiteit en dat we na een jaar wel durven te zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Uiteraard blijven wij continue bezig met het verbeteren van onze dienstverlening zodat wij u altijd op de best mogelijke manier kunnen blijven helpen.

 

Je bent welkom bij VKSI!

← terug naar het overzicht