Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

21/9/2021

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Volgens de reflexzone therapie is ons lichaam verdeeld in 10 verticale energiebanen, de zogenoemde energielijnen. Voetreflexologie is er op gericht om de blokkades die ontstaan in de energielijnen, op te heffen. Naast de helende werking van voetreflexologie is het ook een ontspannende massage en heerlijk om te ondergaan.

In onze voeten ligt een blauwdruk van ons lichaam. Tijdens de behandeling zal jouw voetreflexoloog door middel van een drukpuntmassage van de reflexgebieden een prikkel gevenwaardoor het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt aangesproken. Het kan dus voorkomen dat jouw lichaam hier een reactie op laat zien. Dit is niet erg maar juist een teken dat jouw lichaam de blokkades opheft en het zelfgenezingsproces heeft ingezet. Door voetreflexologie worden jouw lichaam en geest weer in evenwicht gebracht.

Manon en Carolien hebben onlangs de opleiding Voetreflexologie met succes afgerond en wij gaan binnenkort deze behandeling aanbieden. Mocht je interesse hebben volg ons dan vooral op social media zodat jij er als eerste bij bent!

← terug naar het overzicht