Bel direct:

+31 (0)43 3 43 76 84

27/1/2022

Winnaar FITS footwear

Winnaar FITS footwear

Sinds september 2021 hebben wij een nieuwe naam, Voetkliniek Sven Iser. Samen met een nieuwe website, logo en make-over van onze hoofdvestiging zijn wij klaar voor de toekomst.

 

Om dit te vieren hebben wij, in samenwerking met onze partner FITS Footwear, een leuke winactie georganiseerd. Door te raden welke rotonde wij geadopteerd hebben in Maastricht en daar een foto van te maken kon je een paar FITS huissloffen, sandalen of slippers winnen. Afgelopen dinsdag mochten wij deze overhandigen aan de winnaar

 

FITS footwear wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw voeten. Allereerst kies je natuurlijk het model dat je wilt. Om je voeten nauwkeurig in kaart te brengen maken wij daarna een digitale 3D scan van je voeten. Met behulp van deze scan wordt het voetbed bepaald, zodat deze precies op jouw voeten is afgestemd. Vervolgens wordt met jou besproken welke eigenschappen je verder wilt toevoegen aan je FITS, zoals het bovenwerk, de binnenvoering en de kleur van de loopzool.

 

We willen iedereen bedanken voor de deelname aan onze actie en wensen de winnares veel plezier en comfort met haar nieuwe FITS Footwear!

← terug naar het overzicht